Valpar

Aktuell kull. Nu finns det 2 blå otingade tikar kvar

Fodd: 2012-10-11

Efter: FIJ(g)CH SEJ(gs)CH J Hux Flux Julius Juvel

Undan: Hux Flux Laura Lapis Lazuli

Konsfordelning: 1+3

Stamtavla - med bilder!

Bildgalleri

 

Laura kommer från en av Europas vinstrikaste kullar med kullbroder som Europavinnaren Ch Hux Flux Leopold Lapis Lazuli och BIS-vinnaren Int&MultiCh Hux Flux Lorentz Lapis Lazuli. Tre av kullsyskonen är utställningschampions och fyra av dem är certvinnare, två är dessutom viltspårchampions och flera är grytmeriterade.


Julle kommer av gamla svenska jaktlinjer då han ar tredje generationen Hux Flux jaktchampion och tionde generationen jaktchampion i rakt nedstigande led. I Sverige har han endast haft en kull sen tidigare där en son vid ett års ålder redan gjort grytanlagsprov och blivit antagen till räddningshundsbildning medan kullsystern vid samma ålder är viltsparchampion med fina placeringar på utställning.

Den har kombinationen innebär en lätt linjeavel pa Ch Hux Flux Alva Ametist, Årets Avelstik på utställning 2007, BTS Bruksavelspris i guld, mor till 7 champions inom fyra olika områden. Kennel Svinghammars har tidigare gjort en liknande linjeavel på Alva med mycket lyckat resultat.

Ch Hux Flux Julius Juvel, tredje generationen Hux Flux jaktchampion och tionde generationen i rakt nedstigande led.

Kontakt

Det blev en grizzle hanvalp och tre blå tikvalpar. Vi tror att den här kullen ska ha forutsattningar att bli bra jaktligt och kunna hävda sig på utställning. Valparna kommer att döpas enligt följande,

Kutbo Dalkarl

Kutbo Dalkulla

Kutbo Dalablå

Kutbo Dalklocka

Det finns valpar att tinga till rätt hem, gärna till dig som är intresserad av att jaga eller arbeta med din hund på något sätt. Hör av dig till Annelie för att veta mer.

Annelie: anneli.gotheson@bredband.net, 0243-236218, 070-6335254

Lauras kullbror, EUJW-10 Hux Flux Leopold Lapis Lazuli, Europavinnare for rasspecialisten Ronnie Irving och vinnare av tjeckiska mästerskapen i gryt. Terrik ägs av Roman Trojka på kennel z Romanova chovu i Tjeckien.
Lauras kullbror, Int&MultiCh Hux Flux Lorentz Lapis Lazuli, BIS-vinnare med grupplaceringar på utställningar runt om i Europa och titlar så långa att man tappar räkningen. Lio ägs av Simone Brunner-Vignola på kennel Roxburgh's i Schweiz.
Lauras kullsyster Lava, NOVCH NOUCH Hux Flux Lava Lapis Lazuli, är ytterligare en av flera champions i Lapis Lazuli kullen. Lava ägs av Ingrid Skjaeveland i Norge.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

20.09 | 20:45

HEJ ANNELIE ! Skulle gärna vilja bli närmare bekant med den här söta intressanta rasen! Jag hade 2 B.HAVANES och dom blev gamla! 16och 14 år .SAKNAR att ha en

...
03.12 | 14:26

<3

...
03.12 | 14:25

Något söt!

...
03.12 | 14:24

Dom är ju så coola!

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS