Blogg

Februari..

Nu är det Februari och våren är på gång. Det har hänt en hel del sedan jag sist skrev.

Min dotter Selene har flyttat till Norge och lämnat sina hundar hos min mamma och pappa. Jag promenerar hundarna varge dag och det blir en massa promenader, förs med tjejerna här hemma sen promenad i Storsveden.

Jag har provat att ställa ut den "lille" hunden Hanke. 7 mån på Rommetravbana, min mor och jag åkte dit med honom, och där vann han över valparnaCool

Vinterna har varit snäll mot oss här i Borlänge trakten, snön ligger förvisso vit men det är inga mängder utan det går bra att gå överallt, åkrar som i skogen. 

I går fann jag ett dödat rådjur här i byn, en massa spår fanns där men det var för mörkt att se vidare, dessutom hade jag terrierna med mig som agerade galna vid djuret. Så jag gick dit i dag för att kolla. Kroppen var flyttad och det hade kalasats med på kroppen, en massa rävspår och tramp, men spåren gick ut på åkern så jag föjde och så såg jag ett större som inte räven trampat i. Tog ett kort och sände till en vän som jag vet kan det där med spår, så Lennart var hit och kollade och det är ett lo som fällt det.

I dag har vi varit och köpt ett paket till Belle som fyller 2 år på tisdag, tiden går fort. 

Ja apropå tid, snart har jag min årsdag. Den 28 feb. Det är nu 18 årsedan var jag med om skoterolyckan som helt förändrade mitt liv. Även om det har varit 18 plågsamma år och mycket förändring så är jag så tacksam för varge dag/år som går. Det kan raskt ta slut. 

Selene kom ham för ett par dagars ledighet från norge och jag har nyss träffat henne, det är  tomt utan henne här hemma men hon har det bra där i Drammen och jag hoppas att hon snart flyttar hem igen, men det visar sig.

Snart är det Mars och då kan det kanske titta fram en och annan tussilagoCool

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

20.09 | 20:45

HEJ ANNELIE ! Skulle gärna vilja bli närmare bekant med den här söta intressanta rasen! Jag hade 2 B.HAVANES och dom blev gamla! 16och 14 år .SAKNAR att ha en

...
03.12 | 14:26

<3

...
03.12 | 14:25

Något söt!

...
03.12 | 14:24

Dom är ju så coola!

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS