Blogg

Text

Jaha, nu är det Augusti... slut på sommarn.. Nää jag har precis haft( den senaste v) den sommarn jag alltid vill ha. Sol värme och bad. Och vad jag badat denna sista v, i och upp och torkat och i igen:-)

Tvingat eller mer övertalat med, ("lite" få dåligt samvete min systers minsta att följa med Moster till sjön flera dagar i rad ;) Du vet Moster blir ju helt ensam annars ;-), det fungerade super bra, så Anton följde med... stackars barn,(han är 12 inte såå liten längre, så han tål en hel del;) för det var riktigt kallt den ena dagen... Blå läppar och huttrande, men lite saft och hembakta skorpor fick honom att tina upp.

I slutet av förra v åkte jag till Kil, nja jag körde lite fel... pratade i telefon med en v'äninna och ops! så var jag i Lindesberg.... jag skulle visst svängt vid Kopparberg, men men 30 min tog den omvägen, haha ja, så det kan bli fel...

Men tidsnog var jag framme. Väl frammae blev det en bra parning första dagen men Hux Flux Julius Juvel och Hux Flux Laura Lapis Lazuli. Tack till Alf och Sonia för ett trevligt möte och tack för kaffe med dopp i dagar 2. Dag 2 hann Mimmi, Marie Jonsson, Kennel Hux Flux också ansluta mellan allt flytt bestyr hon och hennes familj är i med att flytta X antal hem inom en och samma månad.Men en parnignoch en kaffe tår han vi med med hennes "Julle"

 

Jag hade då bokat ett boende i "närheten" ja eller hur!! letade mig fram med GPSn tillslut och fick mig en rätt ovanlig övernattning. Jag vet inte om ni kommer ihåg ByggMax reklam från TV i vintras där 2 Svensk/Tyskar står och presentera sitt bygge, en circus de har och bygger på. De hade även Bed and breakfest.. och där ute ur skogen hamnade jag! Trevligt och billgigt boende med bra frukost. Helt klart en upplevelse, ska jag till lägga.

Men som det nu är så är då Laura parad och vi väntar valpar förhoppningsvis :-)

 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

20.09 | 20:45

HEJ ANNELIE ! Skulle gärna vilja bli närmare bekant med den här söta intressanta rasen! Jag hade 2 B.HAVANES och dom blev gamla! 16och 14 år .SAKNAR att ha en

...
03.12 | 14:26

<3

...
03.12 | 14:25

Något söt!

...
03.12 | 14:24

Dom är ju så coola!

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS